Vores ydelser


Stationær vagt, Fa​stvagt, Portvagt

Vagten arbejder, som navnet hentyder til, på et bestemt sted, Vagten kan have mange alsidige arbejdsopgaver der skal varetages, udover at holde øje med, hvem der kommer og går. Vagten kan varetage opgaver som telefonomstilling, omdeling af post, overvågning af interne alarmsystemer, holde øje med maskiner eller andet, også efter at virksomhedens personale er gået hjem. 

Sikkerhedsreceptionist

Sikkerhedsreceptionisten er den, som stedets kunder møder som den første. Derfor er vores vagter imødekommende og præsentabel, samt har et indgående kendskab til stedet, sådan at kunder og gæster får de korrekte anvisninger og føler sig godt modtaget på stedet.

Servicevagt, Centervagt

Vagten vil på grund af sin tydelige uniform, være den myndighedsperson, som kunder og gæster henvender sig til, når de har behov for hjælp, det kan være at vise vej, eller hvis der er nogen, der kommer til skade og har brug for førstehjælp, eller der opstår konflikter imellem kunderne. Vagten er med til at forebygge butikstyveri, hærværk, lommetyveri, chikane af kunder og gæster samt bortvise eventuelt uønskede personer.

Butikskontrollant, Butiksdetektiv

Vagten holder øje med, at kunder eller ansatte ikke forlader forretningen med varer, som ikke er betalt. Butikskontrollanten kan også - under dække af at være en kunde, foretage ”kontrolindkøb” for at se, om kassemedarbejderne håndterer betalingen fra kunderne korrekt. Alle pengene skal i kassen, ligesom venner og bekendte ikke får varer igennem kassen uden betaling.

Butikskontrollanten bærer derfor ikke uniform, men er klædt som en almindelig kunde, så han kan se om alt i forretningen foregår korrekt. 

Tryghedsvagt

Tryghedsvagten er en der udføre personbeskyttelse som kan indebære følgekørsel, personledsagelse, personopdækning samt opsyn med en person på dennes ejendom, under arrangementer o.l.

Sikkerhedspersonale, Eventvagt

Hvis der ønsker en professionel løsning af vagtopgaverne til arrangementer, forlystelsesetablissementer, udskænkningssteder, koncerter eller andre event. Sørge vores vagter som er uddannede i førstehjælp og konflikthåndtering, for adgangskontrol, visitering af gæster, crowd-control og generelle sikkerhedsopgaver.

Nødbehandler​

En nødbehandler har gennemgået en særlig uddannelse, der giver mulighed for at yde førstehjælp på højt niveau. Nødbehandlere er brandfolk, som enten indgår i den almindelig bemanding eller særlige nødbehandlerbiler.