Hvorfor bruge os?

Folk skal føle sig trygge. Det er noget, som vi vægter højere end noget andet her i Security Sjælland. Derfor bestræber vi os hele tiden på at skabe trygge og sikre rammer for vores kunder.

Security Sjælland er et autoriseret vagtselskab som tilbyder skræddersyede vagtløsninger.

Udover at levere selvstændige vagtløsninger, fungerer vi også som underleverandør og samarbejdspartner.

Vi lægger stor vægt på at yde et grundigt og professionelt arbejde. Derfor bliver alle vores medarbejdere løbende efteruddannet, hvor de kan udvikle sig – både personligt og fagligt.

Hos Security Sjælland arbejder vi også på at opbygge et gensidigt tillidsforhold mellem os og vores kunder. Et forhold som bygger på kvalitet, rådgivning og løbende dialog, så vi kan skabe de rammer, som kunden ønsker. Det er altid vores mål at opbygge langvarige og tætte relationer til vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder vores ydelser til både privat og erhverv, og vi efterkommer altid vores kunders ønsker, så længe de ikke skrider mod gældende lovgivning, god skik, etik og moral.

Vision

Security Sjælland, tidligere KT Security, blev stiftet i 2015 og skiftet navn i 2017.

Stifterne af selskabet, Kenneth Hansen og Tommy Bærentsen, har været en del af branchen siden 2004, hvorfra den erfaring er blevet brugt til at opbygge selskabet.

Vi er mere end bare ”security”. Vi er sikkerheden for, at dine gæster og personale kan føle sig imødekommet i en hver anledning. De kan altid forvente, at der vil blive taget hånd om alle opståede situationer – store som små – på en kompetent og professionel måde. Både i privat- og erhvervsmæssig sammenhæng. Sikkerhed og service er vores passion, og det skaber en værdi, som får dine gæster til at føle sig mere end bare velkommen.

Vores mål er at fremstå som en professionel virksomhed med tæt og fortrolig kontakt til vores kunder. Vi ønsker at udvikle os fagligt og forretningsmæssigt med udgangspunkt i eksisterende rammer. Vores mål er at høre til blandt branchens mest kompetente, velfungerende og professionelle vagtvirksomheder.

Vores team

Har erfaring i vagtbranchen siden 2004

Kenneth Hansen

Direktør


Telefonnummer:

+45 50 474 715


E-mailadresse: [email protected]

Tommy Bærentsen

Driftschef


Telefonnummer:

+45 60 483 131


E-mailadresse: [email protected]

Bjarne Jensen

Salgskonsulent events


Telefonnummer:

+45 93 403 131


E-mailadresse:

Du kan kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.